welcome

blog ini ditubuhkan untuk perniagaan semata-mata oleh 3 org pelajar sekolah menengah iaitu hafis, ain dan neesha.. kami gelarkan kumpulan kami sebagai AHNgroup... apa2pun, kami menjual baju lelaki dan perempuan termasuk jersey yang berpatutan yang terdapat di sekitar negeri perlis... tetapi, jika anda tinggal luar daripada negeri perlis, anda perlulah membayar caj kurier (Nation Wide Express) jika anda ingin membeli baju jualan kami..

Sunday, 14 August 2011

BAJU P SINGLE


kod produk: single0006
size: free size
 memang cool n nice


Transfer money with your mobile phone credit



single0006



Saturday, 13 August 2011

BAJU T-SHIRT COUPLE

 BAJU T-SHIRT STURBUCK
kod produk : couple0002
size--kedua2 size M

Transfer money with your mobile phone credit



couple0002




 BAJU T-SHIRT VESPA
kod produk : couple0003
size-- lelaki terdapat M dan L, perempuan ada L ja

Transfer money with your mobile phone credit



couple0003



BAJU T-SHIRT SPONGEBOB
kod produk : couple0004
size: kedua2nya size M

Transfer money with your mobile phone credit



couple0003




 BAJU T-SHIRT ADIDAS
kod produk : couple0005
size : kedua2 size M

Transfer money with your mobile phone credit



couple0003




semua baju diatas berharga rm 50
caj kurier : rm6
selamat membeli belah!! beli banyak2 au, hehehe



Tuesday, 9 August 2011

BAJU T-SHIRT COUPLE

kod produk: couple0001
size: kedua-duanya saiz M
harga: RM54(sepasang)
caj kurier RM 6 (sepasang)
-kalo korang beli gune paypal, korang akan dapat diskaun rm2...(jimat sket, hehehe)
-good news, coz korang boleyh bayar guna phone jer... click je "pay with 1onebip"  ataupun "pay by mobile" kat bawah tue.. tapi, korang kena charge rm1 coz aku kena bayar tax pulak untuk tu... relax, harga masih lagi berpatutan, walaupun x begitu murah....



couple0001

























Transfer money with your mobile phone credit